Velkommen til Farmerkids.dk

Vi tilbyder de mest populære hestestalde, ridehus og bondegårde til legende børn i Danmark.  Alle vores hestestalde og bondegårde produkter er CE godkendt til børn. Hos Farmerkids.dk får du dit produkt leveret indenfor 1-2 hverdage med GLS til pakkeshop eller din privatadresse eller erhvervsadresse.
Det vælger du i checkout. Vi har forskellige modeller, farver etc., så der altid vil være en hestestald eller bondegård, som passer lige til dit barn eller dig og selvfølgelig til den bedste online pris. Farmerkids.dk har specialiseret sig i salg på nettet i Danmark og er nok den største forhandler af disse populære legetøjs hestestalde og bondegårde med dyr og tilbehør. Du kan derfor altid forvente god service, top kvalitet, garanti, hurtig levering samt support på alle hverdage.
Du er altid velkommen til at kontakte os på: mail@farmerkids.dk eller på tlf. +45 28962909 

Farmerkids.dk ejes af Guma Gruppen ApS [ cvr. 27085687 ] Vi har i dag mange webshops indenfor sport og udstyr til hjemmet. Derfor kan du altid forvente god og ærlig service hos Farmerkids.dk. 

Se evt. www.badekaret.dk – www.freeplaysport.dk www.streetplay.dk  – www.soccerplay.dk  – www.shoeinbox.dk  – www.sneakerssupply.dk

Farmerkids.dk
Egensevej 23
2770 Kastrup

Danmark

CVR: 27085687
Tlf: +45 28962909
Mail: mail@farmerkids.dk